TAPAHTUMAT

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää neljä kaupallista tapahtumaa vuodessa: Spring Party – keväistä karnevaalia, art@bars – kulttuuria kapakoissa, Fashion by Night – muotia yössä ja Magic by Christmas – joulun taikaa keskellä kaupunkia. Lisäksi järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan seurakunnan kanssa keskustan yrittäjien ja työntekijöiden joulukirkko.

LAKES ry tekee myös yhteistyötä eri tapahtumanjärjestäjien kanssa:
Lappeenranta Events
Visit Lappeenranta
Etelä-Karjala tapahtumat

ArtsatBars

art@ bars – kulttuuria kapakoissa pe – su 6. – 8 .9.2019

Katso OHJELMA tästä!

art@bars—kulttuuria kapakoissa keskellä kaupunkia pe-su 6.-8.9.2019. Tapahtuma on paikallinen ravintola- ja kulttuuritapahtuma. Keskustan, sataman ja linnoituksen kahviloissa, baareissa, ravintoloissa ja yökerhoissa on tarjolla huipputarjouksia ja elämyksellistä ohjelmaa laidasta laitaan.

Mukana ovat myös museot, teatterit, muut kulttuuritilat sekä eri kulttuurialan ammattilaiset että harrastajat tuottamassa ohjelmaa. Hop-on Hop-off -bussi kiertää tapahtumareittiä tapahtumailtoina. Tapahtumapassin jättäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja.

Lakes-Fashion-By-Night

Fashion by Night

Fashion by Night pe 27.9.2019 Katso ohjelma tästä!

Fashion by Night – muotia yössä keskellä kaupunkia pe 27.9.2019. Muodin yö tapahtuma järjestetään kaupunkikeskustan liikkeissä, ravintoloissa ja kauppakeskuksissa, joista löytyy muotia, musiikkia, elämyksellistä ohjelmaa ja hyviä tarjouksia. Osa liikkeistä on avoinna jopa klo 23 asti. Päämuotinäytökseen Lappeenranta-saliin on ilmainen sisäänpääsy.

Magic By Christmas

Magic by Christmas

Magic by Christmas – joulun taikaa keskellä kaupunkia la 23.11.2019. Tapahtuma aloittaa kaupunkikeskustan joulualustapahtumat. Tapahtuma on osa Elävät kaupunkikeskustat ry:n Valtakunnallista yhteisjoulunavausta 2019.

Keskustan yrittäjien ja henkilöstön joulukirkko järjestetään juuri ennen joulua.

Lakes-Spring-Party

Spring Party

Spring Party – keväistä karnevaalia keskustassa la 11.5.2019. Tapahtuma on lapsiperheille kohdennettu kesänavaustapahtuma ja keväinen muodin päivä. Marianaukiolla on lapsille toimintapisteitä, taito- ja temppuratoja sekä esityksiä. Tapahtuma levittäytyy Marianaukion lisäksi kaupunkikeskustan liikkeisiin, ravintoloihin ja kaduille, joissa on muotia, musiikkia, elämyksellistä ohjelmaa ja hyviä tarjouksia.