TAPAHTUMAT

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää neljä kaupallista tapahtumaa vuodessa: Spring Party – keväistä karnevaalia, art@bars – kulttuuria kapakoissa, Fashion by Night – muotia yössä ja Magic by Christmas – joulun taikaa keskellä kaupunkia. Lisäksi järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan seurakunnan kanssa keskustan yrittäjien ja työntekijöiden joulukirkko.

LAKES ry tekee myös yhteistyötä eri tapahtumanjärjestäjien kanssa:
Lappeenranta Events
Visit Lappeenranta
Etelä-Karjala tapahtumat

Koe kaupunki – lähde viihtymään ja osallistu arvontaan! Shoppailulauantai 24.10.2020

LUE ESITE TÄSTÄ!

MOKRA-hankkeen Lappeenrannan ja LAKESin ensimmäinen shoppailutapahtuma järjestetään lauantaina 24.10.2020. Mukana 43 myymälää, kahvilaa ja ravintolaa!

Osallistu arvontaan! Voita Garmin VIVOMOVE HR -älykello! Arvontakupongit löydät kaikista esitteessä mukana olevista myymälöistä, kahviloista ja ravintoloista. Seuraa Facebookia: LakesRy ja Instagramia lakes_ry!

Tulevat shoppailutapahtumalauantait Lappeenrannassa ovat la 14.11., la 5.12. ja la 27.2., ellei muutoksia tule.

ArtsatBars

art@ bars – kulttuuria kapakoissa
pe – su 4. – 6 .9.2020

ESITE

art@bars—kulttuuria kapakoissa keskellä kaupunkia pe-su 4.-6.9.2020. Tapahtuma on paikallinen ravintola- ja kulttuuritapahtuma. Keskustan, sataman ja linnoituksen kahviloissa, baareissa, ravintoloissa ja yökerhoissa on tarjolla huipputarjouksia ja elämyksellistä ohjelmaa laidasta laitaan.

Mukana ovat myös museot, teatterit, muut kulttuuritilat sekä eri kulttuurialan ammattilaiset että harrastajat tuottamassa ohjelmaa. Hop-on Hop-off -bussi kiertää tapahtumareittiä tapahtumailtoina. Tapahtumapassin jättäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja.

Lakes-Fashion-By-Night

Fashion by Night pe 25.9.2020

Katso tästä ESITE!

Fashion by Night – muotia yössä keskellä kaupunkia pe 25.9.2020. Muodin yö tapahtuma järjestetään kaupunkikeskustan liikkeissä, ravintoloissa ja kauppakeskuksissa, joista löytyy muotia, musiikkia, elämyksellistä ohjelmaa ja hyviä tarjouksia. Osa liikkeistä on avoinna jopa klo 21 asti.

Magic By Christmas

Magic by Christmas la 21.11.2020

Magic by Christmas – joulun taikaa keskellä kaupunkia la 21.11.2020. Tapahtuma aloittaa kaupunkikeskustan joulualustapahtumat. Tapahtuma on osa Elävät kaupunkikeskustat ry:n Valtakunnallista yhteisjoulunavausta 2020.

Keskustan yrittäjien ja henkilöstön joulukirkko järjestetään juuri ennen joulua.

Lakes-Spring-Party

Spring Party la 9.5.2020

Spring Party – keväistä karnevaalia keskustassa la 9.5.2020. Tapahtuma on lapsiperheille kohdennettu kesänavaustapahtuma ja keväinen muodin päivä. Marianaukiolla on lapsille toimintapisteitä, taito- ja temppuratoja sekä esityksiä. Tapahtuma levittäytyy Marianaukion lisäksi kaupunkikeskustan liikkeisiin, ravintoloihin ja kaduille, joissa on muotia, musiikkia, elämyksellistä ohjelmaa ja hyviä tarjouksia.