LaKes tapahtumakalenteri

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää neljä kaupallista tapahtumaa vuodessa: Spring Party – keväistä karnevaalia, art@bars – kulttuuria kapakoissa, Fashion by Night – muotia yössä ja Magic by Christmas – joulun taikaa keskellä kaupunkia. Lisäksi järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan seurakunnan kanssa keskustan yrittäjien ja työntekijöiden joulukirkko.

LAKES ry tekee myös yhteistyötä eri tapahtumanjärjestäjien kanssa:
Lappeenranta Events
Visit Lappeenranta
Etelä-Karjala tapahtumat

art@ bars – kulttuuria kapakoissa
pe – su 1. – 3.9.2023

ESITE

art@bars—kulttuuria kapakoissa keskellä kaupunkia pe-su 1.-3.9.2023. Tapahtuma on paikallinen ravintola- ja kulttuuritapahtuma. Keskustan, sataman ja linnoituksen kahviloissa, baareissa, ravintoloissa ja yökerhoissa on tarjolla huipputarjouksia ja elämyksellistä ohjelmaa laidasta laitaan.

Mukana ovat myös museot, teatterit, muut kulttuuritilat sekä eri kulttuurialan ammattilaiset että harrastajat tuottamassa ohjelmaa. Hop-on Hop-off -bussi kiertää tapahtumareittiä tapahtumailtoina. Tapahtumapassin jättäneiden kesken arvotaan upeita palkintoja.

ArtsatBars
Lakes-Fashion-By-Night

Fashion by Night

Fashion by Night – muotia yössä keskellä kaupunkia. Muodin yö tapahtuma järjestetään kaupunkikeskustan liikkeissä, ravintoloissa ja kauppakeskuksissa, joista löytyy muotia, musiikkia, elämyksellistä ohjelmaa ja hyviä tarjouksia. Osa liikkeistä on avoinna jopa klo 21 asti.

Magic by Christmas
la 18.11.2023

Magic by Christmas – joulun taikaa keskellä kaupunkia la 18.11.2023. Tapahtuma aloittaa kaupunkikeskustan joulualustapahtumat. Tapahtuma on osa Elävät kaupunkikeskustat ry:n Valtakunnallista yhteisjoulunavausta 2023.

Lue esite tästä!

Magic By Christmas

Keskustan yrittäjien ja työntekijöiden Joulukirkko
pe 22.12.2023

Paikka: Lappeen Marian kirkko

Aika: Klo 7.45, kesto noin 30 min

Lämpimästi tervetuloa!

Spring Party
la 13.5.2023

Spring Party – keväistä karnevaalia keskustassa la 13.5.2023. Tapahtuma on lapsiperheille kohdennettu kesänavaustapahtuma ja keväinen muodin päivä. Marianaukiolla on lapsille toimintapisteitä, taito- ja temppuratoja sekä esityksiä. Tapahtuma levittäytyy Marianaukion lisäksi kaupunkikeskustan liikkeisiin, ravintoloihin ja kaduille, joissa on muotia, musiikkia, elämyksellistä ohjelmaa ja hyviä tarjouksia.

Lakes-Spring-Party