Spring Party – keväistä karnevaalia keskellä kaupunkia la 7.5.2022 klo 10 – 14

KATSO TARKEMPI OHJELMA JA ESITE TÄSTÄ!

SPRING PARTY – keväistä karnevaalia keskellä kaupunkia la 7.5.2022 Marianaukiolla ja Keskuspuistossa

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää 3. kertaa, kahden vuoden tauon jälkeen, kaupunkikeskustan yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa SPRING PARTY – keväistä karnevaalia keskellä kaupunkia –tapahtuman lauantaina 7.5.2022 klo 10 – 14.

Spring Party – keväinen karnevaali kutsuu kaikki lapsiperheet ja muutkin kaupunkilaiset pitämään hauskaa Marianaukiolle ja Keskuspuistoon klo 10-14. Marianaukiolla esiintyvät suosittu Ryhmä HAUn Vainu ja Samppa, Taidekoulu Estradin Sirkusesiintyjät ja Nuorten Trio. Ryhmä Haun Meet & Greet on OP Etelä-Karjalan teltalla, missä pääsee tapaamaan Vainua ja Samppaa.

Tapahtumassa Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry, Parasta Lapsille ry sekä MLL Kaakkois-Suomen piiri ry ja MLL Lappeenrannan yhdistys ry järjestävät perinneleikkejä, jättisuurien saippuakuplien tekoa, tarkkuusheittoa, saappaanheittoa, ison leikkivarjon, ilmapalloja ja kaikkea kivaa koko perheelle!

Tapahtumapisteillä voi nauttia pomppulinnoista, Bungee-trampoliinista, ihka perinteisistä pihaleikeistä ja kokeilla Zorb-ihmispalloa! Keskuspuistossa on mahdollisuus kokeilla Villalan tallin toimesta talutusratsastusta.

Sirkustaiteilijat Sini Napari ja Kanerva Keskinen viihdyttävät tapahtumavieraita ympäri aluetta. Kolmimetrisen puujalkahahmon ja jonglöörin voi nähdä alueella klo 10 – 12. Sirkustaiteilijat muotoilevat myös ilmapalloeläimiä lapsille klo 12.15 – 14.

Lappeenrannan pyöräilijät järjestävät Valtakunnallisen pyöräilyviikon kunniaksi lasten pyöräilyradan. Tuo mukaan oma pyörä ja kypärä! Perheitä kannustetaan saapumaan tapahtumaan polkupyörillä. Lisäksi tarjolla on pikahuollot kaikkiin pyöriin eli ilmaa renkaisiin ja öljyä ketjuun. Tilaisuudessa esitellään myös kyläpyöräilyä, kesän pyöräilytoimintaa ja alueen pyöräilyreittejä.

Marianaukion menossa ovat mukana Lappeenrannan kaupunginkirjasto ja kirjastoauto Willitys. Pisteellä on kilpailuja ja arvontaa, ilmapalloja ja pinssejä, lukuvinkkejä ja infoa pääkirjaston muutosta väistötilaan IsoKristiinaan. Tervetuloa tutustumaan ja lainaamaan 10-vuotiaaseen autoon. Mukana Kennelliiton kaveri- ja lukukoirat.

Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimen infopisteeltä löytyy tietoa kesän liikunnasta ja pyöräilyviikosta 2022.

Toivon ikkuna maailmalla, seurakunnan kaupassa Valtakadulla puuhailevat kaksi klovnia sirkustemppuineen ja kurkistusaukkoineen. Ongintapisteellä on palkintona yllätyksiä.

Ympäri kaupunkia on päivän mittaan tarjolla keväistä ohjelmaa liittyen kevään ja kesän muotiin, kauneuteen, terveyteen ja urheiluun sekä tietysti huipputarjouksia! Koko perheelle riittää nähtävää ja koettavaa eri paikoissa – ja matka taittuu kätevästi Katujunalla…tai SPR LPR:n osaston Piristäjäpalvelun Riksalla!

Tapahtumayhteistyössä lisäksi mukana: LAKES ry ja jäsenliikkeet, Lappeenrannan kaupunki, OP Etelä-Karjala, Lappeenrannan ev.lut. seurakunnat, Lappeenrannan pyöräilijät ry, Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry, Parasta Lapsille ry, MLL Kaakkois-Suomen piiri ry, MLL Lappeenrannan yhdistys ry ja Karjalan Kulttuurirahasto sr.


Lisätietoja:

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry

Toiminnanjohtaja Johanna Ruotsi

johanna.ruotsi@lappeenranta.fi

044 337 6060