Magic by CHRISTMAS – joulun taikaa keskellä kaupunkia pe-la 20. – 21.11.2020!

LUE OHJELMA JA TIEDOTE TÄSTÄ!

MAGIC BY CHRISTMAS

– joulun taikaa Lappeenrannan kaupunkikeskustassa pe – la 20. – 21.11.2020

Lappeenrannassa järjestetään keskustan joulunavaustapahtuma, Magic by Christmas – joulun taikaa, jo 21. kerran.

Perjantaina 20.11. sytytetään kaupungin jouluvalot.  Lauantaina 21.11. Tonttupolku valtaa kaupungin keskustan klo 10-19. Tonttupolun voi käydä kiertämässä ihastuttavissa kohteissa omaan tahtiin ja nauttia joulun tunnelmasta! Keskustan eri kohteissa voi kohdata Joulupukin ja Joulumuorin.

Tonttupolun kohteita ovat mm. Lappeenrannan kaupunginkirjaston ”Tontun pakettipulma”, Oleksilla Norpan hatutus, Tasihinin Talon Puodit -joulutapahtuma, Koulukatu 10 MURAALI seinämaalaus – Selfie Stage!, Toivon Ikkuna Maailmalle – seurakunnan kauppa ja pieni näytelmä Valtakadulla, Kauppatori ja –hallin tunnelma, Keskuspuistossa Rakuunaratsukot, Loistopuisto ja Metkun heijastinpuu, Lappeen Marian kirkossa joululaulut neljän kuoron voimin, Kauppakeskus IsoKristiinan Tonttuovet ja Joulupukin kirjelaatikko, Kulttuuritila Nuijamiehen musiikkinäytelmä ja elokuva lapsille sekä Kansalaistorilla tulishow ja kaupungintalon valaistus. Vesitornin entinen kahvila valaistaan perjantaista sunnuntaihin 20.-22.11.

Norppapatsas hatutetaan klo 11.00 Oleksilla. Hatuttajina juuri Ympäristöministeriöltä Vesistökunnostusverkon Vuoden vesistökunnostaja –palkinnon saanut toimitusjohtaja Hanna Ollikainen Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiöstä sekä saimaannorppakoordinaattori Kaarina Tiainen Suomen Luonnonsuojeluliitosta.  Kuulemme myös mitä Saimaan norpalle kuuluu tänään?

Lappeen Marian kirkossa voi virittäytyä joulun tunnelmaan joululauluin. Kirkossa esiintyvät Viihdekuoro Carpe Diem, Karjalan Laulu-Veikot, Etelä-Karjalan Klassinen kuoro ja Lauluyhtye Levottomat. Kirkkoon suositellaan maskin käyttöä ja sisään otetaan enintään 250 henkilö. Steinerkoulun kuoro Sävelsiipi laulaa joululauluja Kauppatorilla ja Oleksilla.

Kauppakeskuksista ja keskustan kaupoista, kahviloista ja ravintoloista löytyy paljon jouluisia lahjaideoita ja herkullisia ruoka- ja juomatarjouksia koko perheelle. HUOM! KOKO PÄIVÄN ILMAINEN PYSÄKÖINTI P-CITY PYSÄKÖINTITALOSSA Kirkkokadulla, Marianaukion alla klo 9.00 – 18.00!

Shoppaillaan ja viihdytään turvallisesti – Muistetaan noudattaa turvaetäisyyksiä ja huolehtia käsihygieniasta. Ethän tule tapahtumaan oireisena. Suositellaan maskin käyttöä.