LAKESIN INFOTILAISUUS: MONITOIMIAREENA ke 12.2. klo 17 – 19

LAKESIN INFOTILAISUUS: MONITOIMIAREENA

LAKES järjestää jäsenille yhdessä Lappeenrannan Toimitilat Oy:n kanssa info- ja keskustelutilaisuuden monitoimiareenasta. Aiheesta tulee kertomaan projektijohtaja Ilkka Oksman.
Aika:             Keskiviikko 12.2.2020 klo 17 – 19
Paikka:          Original Sokos Hotel Lappee, neuvotteluhuone Saimaa,
Brahenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 9.2. mennessä:
johanna.ruotsi@lappeenranta.fi, 044-337 6060

Nyt on mahdollisuus keskustella ja ottaa kantaa aiheeseen!

Tervetuloa!

Lappeenrannan monitoimiareenan ja sisäliikuntahallin hankkeet ovat etenemässä kaupunginvaltuuston käsittelyyn maaliskuun tai huhtikuun kokoukseen. Hankkeiden valmistelu aloitettiin SRV Rakennus Oy:n ja kaupungin yhteistyönä alkuvuodesta 2019 ja sopimuksen mukainen työ alkaa valmistumaan helmikuun aikana.

Kaupunginvaltuuston päätöksen mukaan areenan sijoituspaikkavaihtoehdot ovat kaupungin keskustassa Lappeenkadun alue tai Kisapuisto.

Monitoimiareenan kokoa on pienennetty niin, että se mahtuisi keskustassa alueelle niin, että Lappeenkadun ylle ei tarvita kansirakennetta ja Mutkakatu mahtuu edelleen olemaan alueella. Areenan sisäänkäynti keskustassa olisi kauppakadun puolella, Galleriaa vastapäätä. Kisapuistossa areenalle olisi paljon sijoituspaikkavaihtoehtoja ja tilaa, oheisessakuvassa se on sijoitettu alustavasti UK Areenan viereen ja nykyisen pääjäähallin paikka kuvassa on esitetty parkkialueena.

Sisäliikuntahallin paras sijoituspaikka olisi ammattikoulun lämmitettävän jalkapallokentän vieressä, kenttää hieman itään päin siirtäen.

Vaihtoehdoista on tehty paljon tarkentavia laskelmia, kaavallista ja kaupunkikuvallista tarkastelua sekä liikenne- ja pysäköintiin liittyviä selvityksiä eri konsulttiyhtiöiden kanssa.