Jäsenesittelyssä Tilitoimisto Bonum

Tilitoimisto Bonum

Kerro lyhyesti toiminnastanne?

Olemme lappeenrantalainen, yrittäjävetoinen tilitoimisto Raatimiehenkadulla – kaupungin keskustassa. Kokemusta meillä on yli 30 vuotta ja työllistämme Lappeenrannassa henkilökuntaakin 30 henkeä. Ohjelmisto-osaaminen ja monipuoliset osaajat ovat yrityksemme kivijalka. 

Palveluihimme kuuluvat kaikki tilitoimiston palvelut kirjanpidosta raportointeineen aina palkanmaksun ja laskutuksen hoitoon. Sparraamme myös muutoksessa olevaa yritystoimintaasi ja tarvittaessa järjestelemme myös yhtiörakenteita. Saat meiltä kaiken asiantuntemuksemme käyttöösi. Olemme siis yrittäjän apuna ja rinnalla tilanteessa kuin tilanteessa ja vapautamme aikaasi palvellaksesi asiakkaitasi. 

Miksi kannattaa käyttää juuri tilitoimisto Bonumin palveluita?

Paikallisena yrityksenä työskentelemme ja teemme päätökset Lappeenrannassa, siteemme asiakkaisiin on läheinen ja tunnemme tavat toimia puolin ja toisin – se rakentaa hyvää yhteistä toimintamallia.

Yrityksesi saa meiltä juuri sinulle räätälöidyn palvelupaketin ja kirjanpitäjän. Voit asioida kanssamme perinteisesti tai täysin sähköisesti tai molempia tapoja käyttäen eli sinun tarpeittesi mukaan, oli yrityskokosi mikä vaan. Olemme helposti lähestyttävä ja saat henkilökohtaista palvelua, joten voit aina soittaa tai sopia tapaamisen, mikäli jokin asia mieltäsi askarruttaa.

Paikallinen ja helposti lähestyttävä kumppani – se me olemme!

Miksi kannattaa asioida Lappeenrannan keskustassa?

Kaupungin keskustan elävänä pysyminen on meillekin tärkeää, vaikka palvelemme yrittäjiä, emmekä ole kuluttaja-asiakkaita palveleva liike. Sijaintimme keskustassa on  meille tärkeää, sillä haluamme olla helposti tavoitettavissa – pääset meille kävellen, pysäköintipaikatkin löytyy läheltä. Voit helposti sopia tapaamisen, pistäytyä ja tuoda paperit ohikulkumatkalla tai lounastunnin puitteissa. 

Terveiset 

Toivotamme kaikille oikein hyvää kesää – nautitaan kesäisestä Lappeenrannasta!

PS. Etsimme koko ajan joukkoomme uusia taloushallinnon parissa jo työskennelleitä tai alalle kouluttautuneita – hae rohkeasti itse tai vinkkaa kaverille. 

Tutustu meihin verkkosivuillamme bonum.fi / seuraa someamme Facebookissa.