Jäsenesittelyssä Oma Säästöpankki Lappeenranta

Tervehdys Oma Säästöpankista, tyytyväisten asiakkaiden pankista! Oma Säästöpankki on Suomen suurin itsenäinen säästöpankki ja palvelemme yli 150 000 henkilö- ja yritysasiakasta 35 konttorin voimin. Meille Oma Säästöpankkilaisille on sydämen asia olla lähellä ja läsnä asiakkaitamme ja tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua. Panostammekin erinomaiseen henkilökohtaiseen palveluun.

Meillä Oma Säästöpankissa saat oman henkilökohtaisen palveluneuvojan, kenet tavoitat omasta suorasta numerosta. Palveluneuvojamme ja asiantuntijamme auttavat sinua niin pienissä arjen asioissa kuin suurempienkin haaveiden toteuttamisessa. Teemme päätökset nopeasti, paikallisesti ja joustavasti. Meille voi tulla asioimaan myös ilman aikavarausta arjen pankkiasioiden hoitamiseksi, sillä kassapalvelut ja neuvonta palvelevat joka arkipäivä konttorin aukioloaikojen mukaisesti. Helppokäyttöisillä mobiilisovelluksillamme pankkiasioiden hoitaminen onnistuu missä ja milloin vain!

OmaSp:lla on vahvat perinteet täällä Saimaan rannoilla, jotka ylettyvät aina vuoteen 1875, jolloin Lappeenrannan Säästöpankki avasi ovensa. Oma Säästöpankin pääkonttori sijaitseekin aivan Lappeenrannan keskustassa. Meille onkin helppo tulla hoitamaan pankkiasioita vaikka kesäpäivän vieton lomassa. Pari vuotta sitten remontoidussa pääkonttorissamme toimii myös OmaSp:n valtakunnallinen asiakaspalvelu, jonka ammattitaitoiset palveluneuvojat tavoitat kattavista digitaalisista palvelukanavistamme laajoin aukioloajoin ja myös viikonloppuisin.

Nähdään pankilla!

Oma Säästöpankki Lappeenranta, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta

020 764 0600 / 020 758 2532

www.omasp.fi

lappeenranta@omasp.fi

Instagram: oma_saastopankki

Facebook: Oma Säästöpankki @omasaastopankkioyj