Jäsenesittelyssä Ideri T:mi ja yrittäjä Heli Pukki

Ideri T:mi

yrittäjä Heli Pukki

Kerro lyhyesti toiminnastanne?

Hei! Olen lappeenrantalainen kuvittaja ja akvarellitaiteilija Heli Pukki. Myyn taidettani Tasihinin talon kivijalassa Ideri-puodissa ja verkkokauppani palvelee kautta Suomen. Oman tuotannon lisäksi teen monipuolisesti kuvituksia mm. luontopolkutauluihin ja oppikirjoihin. Myös tilauksesta tehdyt taidelahjat ovat saaneet suosiota.


Miksi kannattaa käyttää juuri Iderin palveluita?

Ideristä ostat oman alueen osaamista ja kotimaisia tuotteita. Esteettömässä ja omintakeisessa puotimiljöössä yksinyrittäjä palvelee ja kuuntelee asiakasta henkilökohtaisesti. Itse tehty tuote erottuu massasta ja tuotannon monipuolisuus saattaa yllättää- iloisesti! Jos Ideristä ei löydy asiakkaan etsimää tuotetta, koetan neuvoa asiakasta eteenpäin toiseen paikalliseen yritykseen. Olen verkostoitunut oman alueen yritysten kanssa ja monet Iderin tuotteet valmistuvatkin paikallisin voimin. Hyvää mieltä tuo työssään viihtyvän yrittäjän iloinen asiakaspalvelu ja

tuotteiden elämänmyönteinen sanoma.


Miksi kannattaa asioida Lappeenrannan keskustassa?

Näin pienen kaupunkikeskustan yritykset ovat aina lähellä, tulet sitten jalan, pyörällä tai huristelet paikalle omalla autolla tai julkisella. Kahdella sanalla sanoen- kun käyt keskustassa kaupoilla: luot elämää!  Kun tapaat tekijän työnsä äärellä, voit samalla antaa suoraan ruusuja ja risuja , vaihtaa kuulumisia ja viihtyä . Monet hyvät tuoteideat saadaan asiakkaalta. Oman kylän raitilla tapaat varmasti samalla asialla olevan tuttavankin.  

Terveiset lappeenrantalaisille sekä muualta tuleville asiakkaille? 
Tervetuloa Tasihinin taloon, Lappeenrannan keskustaan,  hyvän mielen kaupoille. 

Yhteystiedot

Ideri tmi, Heli Pukki 
Tasihinin talo, Kauppakatu 25, 53100 Lappeenranta, puh. 0400-651985, Heli.pukki@ideri.inet.fi 
www.ideri.fi, Fb ja Instagram