Ilmaiskonsertti Marianaukiolla! ANSSI KELA bändeineen esiintyy Marianaukiolla art@bars-tapahtumassa perjantaina 1.9.2023 klo 18.30

KATSO TAPAHTUMAN OHJELMA TÄSTÄ!

Ilmaiskonsertti Marianaukiolla!

ANSSI KELA bändeineen esiintyy Marianaukiolla art@bars –tapahtumassa perjantaina 1.9.2023 klo 18.30

Livekokoonpanon muodostavat maestron itsensä lisäksi Mikko Kosonen, Antti Karisalmi, Saara Metsberg sekä Ville Kela. Etelä-Karjalan Osuuskauppa (Eekoo), OP Etelä-Karjala, Lappeenrannan kaupunki ja LAKES ry tarjoavat kaikille vapaan pääsyn.

  • art@bars on erinomainen kulttuuria ja ravintoloita yhdistävä tapahtuma, ja tänä vuonna se on vielä aiempaa mielenkiintoisempi kun pääsemme toteuttamaan Anssi Kelan ilmaiskonsertin kaikille kaupunkilaisille, kertoo Eekoon toimialajohtaja Aleksi Vuorinne.
  • Monipuoliset tapahtumat tuovat elinvoimaa Lappeenrannan keskustaan ja olemme iloisia, että saamme olla omalta osaltamme mukana tässä tapahtumassa, Vuorinne jatkaa.
  • art@bars tuo toivottua elämänmenoa keskelle kaupunkia ja Marianaukiota. Olemme tarjonneet jo muutaman vuoden ajan kaikille avoimia ilmaiskonsertteja art@bars-tapahtuman yhteydessä Marianaukiolla. Nyt on hienoa tehdä yhdessä vahvaa yhteistyötä EEKOOn, Lappeenrannan kaupungin ja LAKESin kanssa. Anssi Kelan esiintyminen kokoaa toivottavasti entistä laajemman joukon kaupunkilaisia nauttimaan huippumusiikista, kertoo Vesa Surakka OP Etelä-Karjalasta.
  • Lappeenrannan kaupungin matkailujohtaja Mirka Rahman iloitsee vakiintuneen art@bars tapahtuman kehityksestä ja uskoo, että tapahtumalla on potentiaalia kasvaa entisestään tulevaisuudessa. Teemme mielellämme kumppanuuksia vahvistaaksemme tapahtumien ympärivuotisuutta ja keskustan vetovoimaisuutta.
  • Mahtavaa, että pääsemme yhteistyössä toteuttamaan Anssi Kelan ilmaiskonsertin art@bars-tapahtumaan ja yleisölle. Kiitokset yhteistyökumppaneille! Tapahtuma tuo iloa yleisölle, elämää kaupunkikeskustaan ja asiakkaita yrityksille, kertoo LAKES ry:n toiminnnanjohtaja Johanna Ruotsi.

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry järjestää tapahtuman art@bars – kulttuuria kapakoissa pe-su 1.-3.9.2023 jo 11. kertaa! Mukana on yli 20 Lappeenrannan keskustan, sataman ja linnoituksen kahvilaa, baaria, ravintolaa ja yökerhoa. Yritysten lisäksi mukana on myös paikallisia luovien alojen toimijoita.

Mukana olevissa baareissa ja ravintoloissa mahtavia tarjouksia, ohjelmaa ja tapahtumatunnelmaa.

LAB ammattikorkeakoulun kuvataideopiskelijat

LAB-ammattikorkeakoulun kuvataideopiskelijat ovat suunnitelleet tapahtumaan pop-up-toimintapisteitä sekä teoksia ulko- ja sisätiloihin. Luvassa on ikkunataidenäyttelyitä, työpajoja sekä kokeellista musiikkia ja videota. Taideaarrekartassa pieniä taideteoksia on piilotettu eri puolille kaupunkikeskustaa ja niitä etsitään kartan avulla.

Kuorojen Vuoro –kierros on lauantaina 2.9.

Kuorot kiertävät tapahtumassa mukana olevissa baareissa ja ravintoloissa lauantaina 2.9. klo 18 – 20.30 ja kokoontuvat lopulta klo 21 yhteisesiintymiseen Kauppakadulle, terassien keskelle. Myös yleisö voi osallistua lauluun. Säävaraus.

Tapahtumapassi

Oman tapahtumapassin saa kaikista mukana olevista yrityksistä. Passiin tulee kerätä 6 leimaa art@bars-kahviloissa ja ravintoloissa 1.-3.9.2023 välisenä aikana. Täyteen leimattu passi yhteystiedoilla täydennettynä jätetään johonkin mukana olevaan ravintolaan, jolloin on mukana passissa mainittujen

palkintojen arvonnassa.

Tänä vuonna ”MENNÄÄN BUSSILLA”           

Maksuton pikkubussi kiertää tapahtuma-aikana non-stopina osallistuvien ravintoloiden reittiä ja kuljettaa asiakkaita pe klo 18-23 ja la klo 16-23.

Tapahtuman ohjelma tarkentuu elokuun aikana. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tapahtumayhteistyössä mukana ovat LAKES ry ja sen jäsenliikkeet, Lappeenrannan kaupunki, OP Etelä-Karjala, Eekoo.

Lisätietoja:

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry

Toiminnanjohtaja Johanna Ruotsi

p. 044 337 6060

johanna.ruotsi@lakesry.fi

OP Etelä-Karjala

Yhteyspäällikkö Vesa Surakka

p. 050 361 6458

vesa.surakka@op.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anna-Leena Kaarna

p. 010 258 5812

anna-leena.kaarna@op.fi

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Toimialajohtaja, matkailu- ja ravitsemiskauppa Aleksi Vuorinne

p. 010 762 0025

aleksi.vuorinne@sok.fi

Lappeenrannan kaupunki

Tapahtumatoiminnan koordinaattori Riikka Hjelt

p. 040 669 3767

riikka.hjelt@lappeenranta.fi