Maksuton digitaalisen markkinoinnin koulutussarja yrittäjille 14.11.2019 – 5.2.2020

Lappeenrannan Kaupunkikeskusta kasvuun ja kartalle -hanke tarjoaa alueen yrittäjille maksuttomia koulutuksia myynnistä ja markkinoinnista. Viiden koulutuksen sarjassa käydään läpi erilaisia digitaalisen markkinoinnin kanavia, Googlen hakukoneoptimointia, digitaalisen strategian rakentamista, erottuvaa markkinointia ja asiakaskokemuksien rakentamista. 

Koulutuksissa käymme läpi markkinointisi niitä perinteisiä tapoja unohtamatta. Miten saat verkkosivusi työskentelemään väsymättä 24/7 ja miten teet mitattavaa markkinointia ja mainontaa. Koulutukset ovat konkreettisia ja pienen ryhmäkoon ansiosta pystymme paneutumaan jokaisen tarpeisiin. Valitse yksi tai useampi koulutus, kaikki maksuttomia.

Koulutukset ovat suunnattu ensisijaisesti Lappeenrannan keskustan kivijalkayrittäjille.

Yhteen koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa, joten varaa oma paikkasi pian. Ilmoittautuminen sulkeutuu viikko ennen koulutusta. Tapahtumapaikkana on Kehruuhuone (Kristiinankatu 20, Lappeenranta). Ajankohta on illasta, jotta myös kivijalkayrittäjät pääsisivät paikalle. Koulutus alkaa tarjoiluilla kello 16.30 ja itse koulutusosio alkaa kello 17. Tilaisuudet päättyvät kello 20.

Jokaiseen koulutukseen ilmoittaudutaan erikseen alla olevista linkeistä. Sieltä löydät myös lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja kouluttajasta. Mikäli koulutuksista herää kysyttävää, laitathan sähköpostia lakes@tuplaamo.fi.


14.11. Perusta kuntoon

27.11. Asiakaspolut ja digistrategia 

9.1.2020 Mittaa ja optimoi TÄYNNÄ

22.1.2020 Erotu markkinoinnilla TÄYNNÄ

5.2.2020 Asiakaskokemus livenä ja verkossa 

Voit ilmoittautua jonoon täynnä oleviin koulutuksiin sähköpostitse osoitteeseen lakes@tuplaamo.fi